V-cirkel als spreker

Teambuilding begint met een teamscan. Als iedereen zijn eigen onbewuste drijfveren kent, dan kunnen we aan het werk.

Als spreker weet Monique haar publiek keer op keer te verrassen. Ze zet mensen aan het denken. Stelt confronterende vragen, maar geeft vooral veel antwoorden.

Liefdevol daagt ze mensen uit om naar zichzelf te kijken en meer uit hun leven te halen. Bij een lezing van Monique slaan de aanwezigen de pauzes het liefst over. Ze zitten zonder uitzondering op het puntje van hun stoel. Haar lezingen zijn dan ook inspirerend, boeiend, grensverleggend en een echte eyeopener voor de aanwezigen.

Haar analyses zijn snel en to the point en toch weet ze een ieder mee te nemen. Met veel humor weet ze uit te leggen hoe we onszelf en anderen, soms onbewust dwarszitten.

Ze geeft demonstraties op het toneel, nodigt mensen uit om hun drijfveren te achterhalen en leert het publiek hoe je de motivatie achter het gedrag opspoort. Verhelderend en verdiepend.

Na een lezing van Monique begrijp je veel meer van jezelf en andere mensen en heb je echt zin om je drijfveren te ontdekken. En beperkende patronen te doorbreken.

Kortom: een prachtige eerste stap op weg naar de beste versie van jezelf of je team!