Individuele coaching

Individuele coaching begint met een drijfverenscan. Als jij jouw onbewuste drijfveren hebt leren kennen, dan kunnen we aan het werk.

Aan de omstandigheden kunnen we vaak weinig veranderen, aan de manier waarop we met onszelf, onze omgeving en tegenslagen omgaan des te meer.

Coaching bij een V-cirkel coach betekent dat je inzicht krijgt in je onbewuste overtuigingen en patronen. Daardoor leer je jouw favoriete overlevingsstrategie kennen. En ook wat deze je kost en oplevert. Hier word je sterker, vrolijker en weerbaarder van. Vanzelfsprekend heeft dit onmiddellijk een positief effect op je werk en je privé-leven. Door de inzichten die je krijgt, doorbreek je patronen en los je vele problemen tegelijk op. Het is leuk en inspirerend jezelf op deze manier te leren kennen en zo het beste uit jezelf te halen.

Een coaching traject bij de V-cirkel Academie begint altijd met een Drijfverenscan. Een echte eye-opener. Plotseling doorzie je je eigen gedrag. Begrijp je je levensgeschiedenis, de keuzes die je gemaakt hebt. Als je je eigen overtuigingen en patronen gaat herkennen kan je deze ook bijstellen en doorbreken. En dit is precies waar je aan werkt in de coaching gesprekken.  

Na de Drijfverenscan start het coachingstraject. Samen met de V-cirkel coach ga je gedurende drie gesprekken op zoek naar patronen die je meer kosten dan opleveren en overtuigingen die je beperken. Daarna heb je de kans om je in ons bewustwordingsprogramma (level 2) verder te ontwikkelen. De individuele coaching wordt begeleid door op de V-cirkel Academie opgeleide V-cirkel coaches.

Investering: 

  • Zakelijk tarief: 750,- euro (exclusief 21% BTW) voor drie gesprekken van vijf kwartier
  • Particulier tarief: 570,- euro (exclusief 21% BTW) voor drie gesprekken van vijf kwartier
  • Leerlingentarief: 150,- euro per gesprek (exclusief 21% BTW). (Dit tarief geldt voor iedereen die op dat moment een V-cirkel programma volgt).
Annuleringsvoorwaarden:
Je kunt een gesprek altijd kosteloos (per e-mail) afzeggen tot 24 uur van tevoren. 
Bij afzeggen minder dan 24 uur maar meer dan 4 uur van tevoren: de helft van de coaching wordt in rekening gebracht. 
Bij afzeggen minder dan 4 uur van tevoren, niet afzeggen of de afspraak vergeten: de volledige coaching wordt in rekening gebracht.