V-cirkel coach

Sophie Heinsbroek

De Wandelende V-Cirkel Coach

Samen gaan we bekijken welk pad jij elke dag opnieuw (onbewust) kiest. Of je daar blij mee bent en of het past bij wat je voor ogen hebt. Coachen doe ik het liefst wandelend in de natuur. Het heeft een helende werking om te praten en te lopen tegelijk. Gevoelens en woorden krijgen makkelijker de ruimte als je samen een stukje gaat wandelen. Daarnaast is de natuur er dan ook altijd bij om jou een steuntje in de rug te geven.

Het is van belang om te ontdekken welke patronen je vaak tegenkomt, zowel in je werk- als privé-leven. Welke thema’s blijven maar terugkomen? Met een bepaalde mate van zelfkennis krijg je ineens veel meer mogelijkheden. De V-Cirkel Academie heeft mij deze waardevolle lessen geleerd, want je kunt het niet alleen. Graag geef ik deze lessen weer door.
Hoe heb ik hier zelf stappen in gezet?
Na een burn-out ben ik alles opnieuw gaan inventariseren in mijn leven. De V-Cirkel opleiding heeft me daar gigantisch bij geholpen. Eerst door mezelf te leren kennen; mijn type (4), mijn patronen, kwaliteiten en valkuilen. Daarna door me te leren hoe ik er eigenlijk voor mezelf kan zijn, hoe ik erkenning, liefde en genegenheid bij mezelf kon vinden. Zo heb ik gebouwd aan een wat stevigere bodem voor de rest van mijn leven.
Inmiddels is het dagelijkse kost voor me om een liefdevolle en zachtere houding naar mezelf toe te passen dan ik als type 4 gewend ben. De harde en strenge toon die ik altijd naar mezelf had is een stuk milder geworden en daar ben ik heel erg blij mee. 
De V-Cirkel methodiek leert je om te zien dat je altijd een keuze hebt. Hoe wil jij leven? Hoe wil je met jezelf en met anderen omgaan? Vragen die mooi zijn om jezelf te stellen, maar nog mooier om de antwoorden ook echt waar te kunnen maken. Dat is waar de V-Cirkel methodiek in uitblinkt; jezelf leren kennen en patronen doorbreken. Het maakt jouw leven simpelweg een stuk makkelijker en leuker en dat gun ik iedereen!
 
Ben je benieuwd naar een coaching met Sophie? Je kunt hier contact met haar opnemen voor vrijblijvende informatie of kijk op haar instagram account.