V-cirkel coach

Mariëlle Scheffers – van Weert

Als coach laat ik je in je waarde en leer ik jou, je eigen waarheid kennen. Zo heb je de sleutel in handen om je beste leven te leiden.

Hoe ik de beste versie van mezelf geworden ben:

Wat mij typeert? Vechten, knokken, controle – “krachtig is prachtig”, maar… kan ook erg eenzaam zijn. Ik besef nu dat wanneer ik mijn controle, ofwel een teveel aan doorzettingsvermogen loslaat én daarnaast negatieve gevoelens van angst en verdriet toelaat, ik toch nog steeds op mezelf kan vertrouwen.
Dat wanneer ik vertrouwen in anderen ontwikkel en mensen toelaat, ik ook de rust vind om mezelf weer op te laden. ‘Volgen’ geeft ook energie en kan zelfs inspirerend zijn. Het is belangrijk die balans te vinden. En dat zonder innerlijke tegenwerking! Wat een verschil…

Na een zware periode wilde ik nu wel eens begrijpen waarom ik doe wat ik doe, alsook beseffen welk effect dat heeft op mezelf en mijn omgeving. De V-Cirkel methode heeft mij dat inzicht gebracht. Nu gebruik ik dit zowel zakelijk als privé. De kennis van iemands drijfveren maakt dat je elkaar beter begrijpt, maar ook dat ik onze kinderen de begeleiding kan geven die ze nodig hebben. Ook mijn eigen rol als moeder, partner en collega zie ik veel helderder.
In mijn gekende valkuil stappen blijft een aandachtspunt. Door mijn burn-out ervaring te delen erken ik dat ik mijn eigen draagkracht niet moet overschatten en dat dit mag.

Van krachtig = prachtig naar, samen is ‘machtig’.

Ik ben werkzaam bij de adidas Group, een jong, dynamisch, zeer competitief bedrijf, maar ook een bedrijf waar het teambelang voorop staat. Als je je plussen en minnen kent en die van je collega’s, dan weet je hoe je elkaar kunt versterken en waar je jezelf nog kunt ontwikkelen. Het liefst zet ik mijn kennis in een commerciële omgeving in. Het functioneren van iemand herkennen, erkennen en elkaar respect- en begripvol aanvullen en versterken. Het ondersteunen van teams, de missie en visie van bedrijven koppelen aan diezelfde teams. Ik heb het zelf mogen ervaren, de positieve groei en ontwikkeling binnen de adidas Group.

Mariëlle Scheffers – van Weert is Key Account Manager Adidas Group