V-cirkel coach

Kirstin Larsen

Voordat ik bij de V-cirkel kwam liep ik vaak tegen dezelfde patronen aan waarvan ik me niet bewust was. Ik was op zoek naar meer tijd, energie en het begrijpen van de wereld. Ik wilde weten waarom ik deed zoals ik deed, omdat ik continu vastliep en op zoek was naar meer…

Na de drijfverenscan liet het me niet meer los. Het was een feest van herkenning en erkenning en de eerste stap was gezet: Ik ging mezelf steeds beter begrijpen! Dat smaakte naar meer.
Ik voelde me soms ‘de vreemde eend’; onbegrepen, niet gezien, dom en gefrustreerd. Ik voelde mij onzeker. En daar wilde ik weleens vanaf. Doordat ik mijn eigen patronen heb leren kennen ben ik in gaan zien dat ik het liefste alles wil onderbouwen want dan kan ik het pas begrijpen. 

Met humor, betrokkenheid, nieuwsgierig zijn, gaven de V-cirkel coaches en mijn medestudenten mij erkenning en heb ik zoveel inzichten opgedaan. Ik heb geleerd om mijn subjectieve wereld te accepteren.  Waardoor ik niet afhankelijk werd, zoals ik van te voren dacht. Maar het gaf me de power en leverde uiteindelijk zelfs tijd op. Omdat ik niet alles meer hoef te onderbouwen.

Ik ben zo blij dat ik de beste versie van mezelf heb leren kennen. De kracht van afhankelijkheid, de humor, de energie tijdens het proces: het groeiproces. Ik werd er blij van en voelde me meer in balans! Een cadeau aan mezelf.Ik vertrouw nu vaker op mijn gevoel, dat voor mij niet zo vanzelfsprekend is. Hierdoor houd ik tijd en energie over. Twee elementen waar ik juist zo zuinig op ben. 

Ik heb geleerd mij te profileren en het lukt me bewust de keuze te maken mijn kernkwaliteit in te zetten, zodat ik meer in balans ben en de beste versie van mezelf kan laten zien. Ik gun iedereen dit groeiproces.
Ik werk in het onderwijs en mijn missie is om de V-cirkel theorie te gaan verspreidden onder leerkrachten en leerlingen. Wanneer mensen hun drijfveren leren kennen kunnen ze stoppen met projecteren en de zelfkennis die het oplevert maakt het leven zoveel mooier en rijker.
Ik wil ervoor gaan om hier het verschil te maken en ik gun iedereen deze ontwikkeling. Het heeft me zoveel gelukkiger gemaakt. 

Ik ben en voel me trots.