V-cirkel coach

Emmie Pool

“Als persoonlijke coach op drijfveren ga ik met jou op zoek naar hetgeen jou echt in beweging zet; je innerlijke motortje. Als je je bewust wordt van je eigen motivatiepatroon, kan je gaan zien dat je keuze hebt. Blijf je doen wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Ga je doen wat je kiest, dan weet je dat je jezelf niet verliest.

Op weg naar een betere versie van mezelf.

Na het volgen van diverse trainingen persoonlijk leiderschap en coaching methodes, had ik het gevoel dat ik nog steeds onvoldoende handvatten had om echt aan de slag te kunnen. Een fantastisch lieve coach vroeg mij jaren geleden om meer te gaan doen met coaching, maar het voelde toen nog niet goed. Totdat ik het bevlogen verhaal van een collega hoorde over de V-cirkel academie dat er gecoached werd op drijfveren en niet op gedrag. Drijfveren – patronen – de innerlijke motor: dat motiveerde mij om de opleiding te volgen tot coach. Een eye opener !!

Zoals een type 7 betaamt zorg ik dat ik leuke dingen doe en me zo veel mogelijk laat prikkelen door de buitenwereld, want dan houd ik het plezierig en hoef ik de pijn en beperkingen van het leven niet onder ogen te komen. Mijn nu bewuste motortje. Want daar waar ik het overdrijf en verwacht dat het alleen maar leuk moet zijn, maak ik soms bewust de keus dat het oké is als het even niet fijn is. En daar waar ik alle opties open wil houden en me dus niet wil laten beperken, is het soms juist verstandig om wel een keus te maken. Ik ben er achter gekomen dat een keus maken me niet beperkt, maar juist mogelijkheden geeft. De mogelijkheid om met meer aandacht bij dat moment te zijn. Voor een ander type wellicht volstrekt normaal. Voor mijn type een uitdaging. Ik ben gaan zien dat dit mijn eigen beeld is hoe ik naar de wereld kijk. En dat ik daar een keus in kan maken. Van onbewust naar bewust, en meer balans.  

Hoe mooi is het als je de kans hebt om bewuster in het leven te staan.

En dan bezig te gaan met je (nu nog) onbewuste drijfveren. Je eigen patronen die jou je hele leven al je kwaliteiten geven, maar soms ook belastend kunnen werken. Samen met jou wil ik je je drijfveren graag laten zien, zodat je bewust andere keuzes kan maken dan je drijfveren blindelings te volgen. Dit geeft je een ontwikkeling voor de rest van je leven.

Ik zie je graag via ingesprekmetmij.com

Emmie is geregistreerd coach op drijfveren. Zij werkt al jaren voor de overheid en sinds 2003 als leidinggevende voor diverse teams. Samen met haar man heeft ze sinds 2009 een eigen bedrijf voor mediation en personal assistance. En sinds 2021 coaching op drijfveren met de V-cirkel methode via ingesprekmetmij.com.”