V-cirkel coach

Edo Koevoet

Mijn talent als coach ligt in het observeren en analyseren van mensen. Ik maak patronen inzichtelijk en help ze waar nodig te doorbreken. Dat geeft je een nieuw perspectief op jezelf en je leven. Uit ervaring weet ik dat dit blijvend zorgt voor meer vervulling en een gelukkiger leven!  

Hoe ik de beste versie van mezelf ben geworden

Ik kwam binnen bij de V-Cirkel academie omdat mijn ontwikkeling als IT-professional haperde. Alle problemen die ik tegenkwam loste ik op met hard werken. Gevolgd door alleen maar meer problemen, en zo ontstond een patroon. Met een goede opleiding zou ik vast efficiënter worden, problemen voorkomen en meer tijd overhouden om bijvoorbeeld lekker te sporten (hardlopen). Inmiddels snap ik dat ik meer van hetzelfde wilde, namelijk onafhankelijk zijn.

Wat ik heb bijgeleerd is dat juist samenwerking veel energie kan opleveren waardoor je je weer onafhankelijker voelt. En dat een standpunt innemen niet leidt tot emotionele discussies, maar dat het je kleur geeft richting andere mensen. Door mijn vermijding echt aan te gaan, voel ik me nu juist sterker en onafhankelijker.  

Edo Koevoet, coach bij en oprichter van Simplify Coaching, geregistreerd coach bij de V-Cirkel academie en principal consultant bij Itility