V-cirkel coach

Arielle Brouwer de Koning

Om de stap naar een coach te zetten, daar is moed voor nodig. Mensen die de moed hebben dit te doen verdienen een veilige omgeving waarin ze de ruimte krijgen te werken aan persoonlijke doelen. Zo krijgen ze meer vertrouwen in zichzelf.

Hoe ik de beste versie van mezelf geworden ben:

Enige jaren geleden maakte ik kennis met de V-cirkel Academie via mijn werk. Meteen wist ik: hier wil en kan ik wat mee. Na wat individuele coaching bij Monique ben ik de opleiding: Coachen op Drijfveren gaan doen. Ik kreeg door hoe ik mezelf als type 6 steeds weer onderuit haal, daarmee mijn eigen onzekerheid in stand houd en te hard werk voor mijn omgeving, omdat die mij de bevestiging moet geven die ik mezelf niet geef. Leren vertrouwen op mezelf, mijn eigen innerlijke autoriteit aanspreken, mijn grenzen aangeven en ervaren dat dit ook heel goed kan in contact met anderen, waren mijn leerpunten. Ik ontdekte hoezeer mijn overtuigingen mijn gedrag in stand hielden. Zo dacht ik: als ik maar loyaal ben aan mijn omgeving, zijn zij dat ook aan mij en ben ik veilig. Volkomen onlogisch natuurlijk, maar als type 6 ben je hier wel van overtuigd. Nog veel meer overtuigingen zaten in de weg. Stap voor stap heb ik ze bijgesteld.

Wat maakt de opleidingen van de V-Cirkel Academie zo de moeite waard? De opleiding is geweldig opgebouwd: eerst leer je een goede coach voor jezelf te worden.Vervolgens krijg je steeds meer inzicht in de andere menstypen en hun drijfveren en technieken aangereikt om de overtuigingen van mensen op te sporen en beperkende overtuigingen bij te stellen. Daar knap je enorm van op. Meer balans, meer plezier en sneller doorhebben wanneer je weer in je valkuilgedrag stapt. Dat betekent dus: sneller schakelen naar gedrag dat wel goed voor je is! Het is iedere keer weer mooi om te zien als mensen bewust worden van hun onbewuste motivatie/drijfveren. Vanaf dat moment is er eigenlijk al geen weg meer terug, willen mensen meer. Ik begeleid ze daar graag bij!

Mijn naam is Arielle Brouwer de Koning. Ik ben werkzaam bij ABN AMRO, waar ik onder meer als coach van het ABN AMRO CoachesNetwerk collega’s begeleid. Het zelfinzicht dat ik bij de V-Cirkel Academie heb opgedaan gebruik ik niet alleen in coachingstrajecten. Ook in mijn werk en dagelijks leven komt de kennis die ik heb opgedaan over de V-Cirkel goed van pas!