V-cirkel coach

Anne Marie Baud

Wat kan ik voor jou doen?

Als je ergens tegen aanloopt, een blokkade ervaart, of gewoon benieuwd bent om jezelf beter te leren kennen, kan ik een eindje met je meelopen. Met onderzoekende vragen zal ik jou in alle veiligheid helpen naar bewustwording van je drijfveren die jou onbewust aansturen. Samen onderzoeken we waar jij mogelijkheden hebt om bij te sturen in je automatische patronen, zodat je bewuster kan kiezen hoe je je wilt gedragen, zijn en voelen. We gaan je niet veranderen, dat is namelijk helemaal niet nodig. De beste versie van jezelf zit er al ingebakken, en daar gaan we naar op zoek! 

Wat heeft de V-cirkel mij gebracht?

Ik wist al dat ik in mijn hoofd ‘woonde’ en dat ik gewend was om problemen ‘plat te redeneren’ zodat ze onder het vloerkleed pasten. Waar ik mij nog niet van bewust was, was dat ik als hoogste doel had om niemand in de weg te zitten, vanuit de angst dat er ook maar iemand zou zijn die mij niet leuk zou vinden. Ik was wel vaak wat gepikeerd dat mensen in een cursus of training – daarvan deed ik er heel veel… – nooit mijn naam konden onthouden. Het leek wel alsof ze mij niet zagen… Dat klopte dus.

Nadat ik mijn verzet tegen mijn ‘hokje’ van type 7 had opgegeven, kon ik ineens aan een hoop knoppen draaien om mijn leven wat soepeler te maken. Minder angst voor het oordeel van anderen, wat zichtbaarder worden, meer bij mezelf en het moment kunnen blijven. Ik ben er een veel betere mediator door geworden en een groeiender mens. Nog steeds happy op deze ontdekkingsreis!

Anne Marie Baud, Scheidings- en arbeidsmediator, Geregistreerd V-cirkel coach. www.tussenbeide.com