V-cirkel coach

Anita Terpstra

Tijdens mijn kennismaking met de V Cirkel ervaarde ik voor het eerst de prettige aandacht voor hoe ik naar de wereld kijk en hoe ik omga met de dingen die gebeuren in mijn wereld. Het is voor mij een hele reis geweest, en ik moet zeggen van al die reizen die ik gemaakt heb in mijn leven, deze reis een verrijking is.

In mijn functie ben ik manager en vooral coach en heb ik al die jaren ervaren dat de klacht vaak niet het echte probleem is. De V Cirkel heeft mij de juiste betekenis hierin geleerd. Bij mezelf en bij de mensen met wie ik spreek is het fijn en leerzaam om stil te staan bij de persoon zelf en niet alleen bij de zaken er om heen. Mensen helpen bewuster te zijn van zichzelf en hun eigen kijk op de wereld en die van anderen. In mijn team levert het veel begrip en tevens veel plezier op. Uiteindelijk beginnen we dag allemaal om er het beste van te maken.

Hoe mooi is het dat als je je zelf en de ander een beetje beter begrijpt en je zo een een stuk relaxter samen het resultaat kan halen.