V-cirkel coach

Alex Colijn

Missie
Samen op zoek wie je werkelijk bent, naar jouw onbewuste drijfveren. Inzicht geven in wat je  onbewust doet. Met deze inzichten en praktische tools, help ik je op weg naar een completer leven.

Hoe ik de beste versie van mezelf ben geworden
De V-cirkel methode heeft mij bewust gemaakt van mijn verslaving: “Willen is kunnen”. Alles voor het succes. Succes met wat dan ook, als het maar zichtbaar is. Zichtbaar voor anderen zodat ik de erkenning kreeg vanuit mijn omgeving voor wat ik allemaal deed. Dus als je maar hard genoeg je best doet, vooral veel doet en levert dan is alles mogelijk en ontvang je veel erkenning, dacht ik onbewust. Maar alleen maar leveren leiden mij naar een stevige burn-out….

Door het inzicht in mijn drijfveren kreeg ik de keuze: doen wat je kunt, doen wat je wilt óf juist laten voor wat het is. Of nog mooier een mengsel waardoor er nog meer mogelijk is. En ik nu in staat ben om dingen te doen die ik graag wil. En belangrijker is, ik kan nu ook ontvangen wat mijn omgeving mij te bieden heeft. Tijdens mijn opleiding heb ik alleen maar bijgeleerd en niets hoeven af te leren. Hierdoor is mijn burn-out duurzaam genezen en is er balans!! 

Sterker: ik heb een completer leven gekregen.

Alex Colijn is geregistreerd V-cirkelcoach. Na 20 jaar ondernemerschap in de aannemerij, vijf jaar werkzaam op directie niveau bij grote bouwondernemingen is hij begin 2015 Colijn Coaching & Consultancy begonnen. De V-cirkel is hierbij het uitgangspunt.