V-cirkel coach

Ada Twisk

Ik ben V-cirkel coach geworden, omdat ik de kracht van het coachen op drijfveren zelf heb ervaren. Het was voor mij een eye opener dat ik zicht kreeg op wat ik deed en vooral WAAROM ik dat deed.

Hoe ik de beste versie van mezelf geworden ben:

Voor mij als type 5 stonden de rede (en redelijkheid) en een sterk analytisch vermogen altijd voorop, waarbij mijn emoties/gevoelens altijd op het 2e en zelfs 3e plan stonden. Ik ervaarde emoties en gevoelens al snel als heftig en lastig, en dat dit gedoe opleverde. Door in te zien dat het vermijden van mijn emoties mij inmiddels meer ‘kostte’ dan ‘bracht’, heb ik dat beperkende patroon kunnen bijstellen. Mijn gevoel en verstand zijn nu meer in evenwicht. Dit heeft mijn keuzevrijheid in mijn handelen vergroot en mij gelukkiger gemaakt.

Bij mijn cliënten zie ik datzelfde terug: de eye opener van nu weet ik waarom ik handel zoals ik doe, en vooral ook waarom ik telkens tegen bepaalde patronen aanloop. Dat inzicht geeft rust, een gevoel van ‘thuis komen bij jezelf’. Daarnaast biedt het coachen op drijfveren perspectief om te werken aan een structurele verandering.  Je drijfveer verandert niet, maar je leert om meer bewust te kiezen uit een vergroot handelingsrepertoire. Op die manier ben je een completer en vrijer mens.
In die groei geloof ik, en die passie zet ik graag in op het gezamenlijke pad dat wij als coach en cliënt bewandelen. Dit kan in individuele en team coaching en middels workshops.

Ada Twisk is oprichter van en coach bij Twisk & Coach