Level 3 vanaf nu een Post HBO coachingsopleiding

HV-VCIRKEL0217
Bewustworden

Level 3 vanaf nu een Post HBO coachingsopleiding

Met veel plezier en enige trots, willen we jullie laten weten dat we een Post HBO erkenning hebben ontvangen voor de opleiding Coachen op drijfveren/V- cirkel coach (Level 3). Een mooie erkenning voor onze opleiding, maar zeker ook een terechte beloning voor jullie inzet! 

Wat houdt deze Post HBO erkenning in?
Na het succesvol afronden van Level 3 ontvang je voortaan het Post HBO diploma Coachen op drijfveren/V-cirkel coach. Dit diploma wordt nationaal en internationaal erkend en is een mooie aanvulling op ieders CV. Vanaf nu wordt het Topclass programma geïntegreerd in Level 3 en gaan we wat meer toetsmomenten inbouwen en jullie nog meer handvaten geven om de stof binnen te krijgen. Het niveau van Level 3 ligt hierdoor hoger dan voorheen en wordt voortaan afgesloten met een examen. Hierna kun je je laten registreren en deel gaan uitmaken van het netwerk van geregistreerde coaches. 

De Topclass wordt in de toekomst dus afgeschaft, maar nog twee keer georganiseerd, en wel in november 2016 en in mei 2017, zodat iedereen de kans krijgt om alsnog examen te doen en een Post HBO diploma te halen. Hierover straks meer. Iedereen die een HBO opleiding heeft afgerond en denkt en/of werkt op HBO niveau is welkom om zich in te schrijven. Toegang tot de opleiding krijg je na een intake/drijfverenscan, waarin je drijfveren worden achterhaald en we definitief besluiten of je geschikt bent voor de opleiding. 

Wat betekent dit voor jullie en meer specifiek voor jou persoonlijk? 

We zetten het voor je op een rijtje. Check even waar je nu staat en wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Je hebt de Topclass afgerond en bent geregistreerd V-cirkel coach, doet actief aan intervisie en bijscholing en volgt tenminste een keer per jaar een Masterclass. In dat geval voldoe je aan alle eisen en heb jij recht op een post hbo diploma en hoef je ons alleen even te laten weten of je hier interesse in hebt. Dan vragen wij het voor je aan en ontvang je binnenkort je Post HBO diploma Coach op drijfveren/V-cirkel coach. Kosten: 175 euro excl. btw. voor het diploma en de administratie kosten.

Je hebt de Topclass afgerond en je niet laten registreren en verder geen bijscholing gedaan. In het programma Topclass intensief van vier dagen (twee blokken) krijg je de kans om je kennis op te frissen en een examen te doen, als je hiervoor slaagt ontvang je het Post HBO diploma. Kosten: 1950 euro vrij van btw.  

Je hebt Level 3 afgerond voor 2013 en wilt in aanmerking komen voor het Post HBO diploma. In dat geval moet je Level 3 opnieuw doen. Er is veel veranderd en verbeterd de laatste 5 jaar. Daarbij is het Topclass programma in Level 3 geïntegreerd, dus het niveau ligt nu hoger. Na het succesvol afronden van Level 3 ontvang je het Post HBO diploma. Kosten: 3950 euro vrij van btw (i.p.v. 4750 euro). De eerste mogelijkheid om aan te haken is in juni 2017. Schrijf je nu alvast in en verzeker jezelf van een plaatsje! Mocht er veel belangstelling zijn voor Level 3, dan starten we wellicht eerder in 2017 met een extra groep. 

Je hebt Level 3 na 2013 afgerond. Dan kun je je inschrijven voor de Topclass en examen doen voor het Post HBO diploma. De Topclass wordt nog twee keer georganiseerd en wel in november 2016 en mei 2017.

Je hebt Level 2 afgerond en wilt in aanmerking komen voor het Post HBO diploma. Dan kun je je inschrijven voor de Level 3 opleiding die in juni 2017 start of eventueel eerder bij veel belangstelling. Na het succesvol afronden van Level 3 ontvang je het Post HBO diploma. Mocht er veel belangstelling zijn voor Level 3, dan starten we wellicht eerder in 2017 met een extra groep. 

Je hebt de eerste vijf stappen van Level 2 gedaan. Dan kun je aanhaken bij een lopende Level 2 groep voor de laatste vier stappen en je daarna inschrijven voor Level 3. Na het succesvol afronden van Level 3 ontvang je het Post HBO diploma. 

Je hebt een Tweedaagse workshop gevolgd of een Drijfverenscan gedaan. Dan heb je toegang tot de opleiding Coachen op drijfveren/V-cirkel coach en kun je je inschrijven voor Level 2 en 3. Na het succesvol afronden van Level 3 ontvang je het Post HBO diploma.

Laat hier je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *