V-cirkel opleidingen

Maak kennis met onze boeiende programma’s!

De V-cirkel Academie biedt al meer dan 25 jaar inspirerende programma’s, altijd met het doel om mensen bewust te maken van hun onbewuste motivatie en drijfveer. De ervaring leert dat inzicht hierin levens blijvend positief verandert. Naast diverse kortere bewustwordingsprogramma’s en masterclasses, bieden wij een professionele, Post HBO erkende, coachingsopleiding.

Professionele opleiding Coachen op Drijfveren/V-cirkel coach (Post-HBO)

Deze tweejarige opleiding is opgebouwd in Levels. Na ieder Level word je je bewuster van de kracht van je onbewuste drijfveren en krijg je door hoe vrijwel al je gedrag hierdoor bepaald wordt en wat je kunt doen om beperkende patronen te herkennen en doorbreken.

Level 1 - Drijfverenscan
Level 2 – Bewustwordingsprogramma
Level 3 – Coachen op drijfveren (Post-HBO)

Voor wie?

De Post HBO opleiding Coachen op Drijfveren/V-cirkel coach is bestemd voor iedereen die een hbo opleiding heeft afgerond en/of een hbo werk en denkniveau heeft en inzicht wil krijgen in zichzelf en andere mensen. Een aanrader voor coaches, begeleiders, mediators, leidinggevenden, managers, ondernemers, NLP-geïnteresseerden, enneagramprofessionals en eigenlijk voor iedereen die met mensen leeft of werkt en toe is aan meer zelfinzicht, zijn persoonlijke effectiviteit wil vergroten en beperkende patronen wil doorbreken bij zichzelf en/of anderen.

PE-Punten Mediators NMI

Mediators die aangesloten zijn bij het NMI krijgen 74 PE-punten voor Level 2: Coachen op drijfveren. De punten voor Level 3: Coachen op drijfveren 2 zijn in aanvraag.

Onze introducties en workshops

Level 1 -  Drijfverenscan Lees meer