Leer je onbewuste coach kennen!

Ken je onbewuste coach en haal het beste uit jezelf en uit anderen! Ieder mens neemt regelmatig het besluit de dingen eens wat anders aan te pakken. Dergelijke goede voornemens zijn mooi, maar al snel blijkt dat ze lastig te realiseren zijn. Hoe kan dat? Waarom is het zo moeilijk te veranderen?

Vaak weten we het zelf niet, maar de oorzaak van het niet willen slagen ligt bij onze eigen onbewuste drijfveer. Dat is de automatische piloot die in verzet komt bij iedere verandering, het is de onbewuste coach die ons motiveert om altijd in onze comfortzone te blijven en nieuw gedrag te mijden. Ook al wil je bewuste ik nog zo graag veranderen.

Wil je ontdekken welke coach bij jou aan het stuur zit? Wil je weten wat jouw onbewuste drijfveren zijn? Je onbewuste coach helpt je ontdekken welke overtuigingen jij onbewust nastreeft. In onderzoeken is bewezen dat we tenminste 95% van alles wat we doen, onbewust doen. En ken je eenmaal je onbewuste coach, dan kun je echt stappen maken in het leven. Of andere mensen blijvend in beweging krijgen. Als opvoeder, coach, trainer of manager.

In Je onbewuste coach wordt de theorie over onbewuste drijfveren en overtuigingen afgewisseld met veel praktische voorbeelden. Dat maakt dit boek niet alleen theoretisch zeer toegankelijk, het is tevens een praktische gids voor een breed publiek. Een boek voor mensen die een rondje coaching overwegen of die hun psychologische drijfveren willen leren begrijpen, maar ook een belangrijk middel voor organisaties die  willen investeren in de ontwikkeling van hun menselijk kapitaal.

< Terug naar het overzicht