Op 6 maart overhandigde Monique haar eerste exemplaar aan Frank Strik (Partner Ross Renett Executive Search)

Ken je onbewuste coach en haal het beste uit jezelf en uit anderen! Ieder mens neemt regelmatig het besluit de dingen eens wat anders aan te pakken. Dergelijke goede voornemens zijn mooi, maar al snel blijkt dat ze lastig te realiseren zijn. Hoe kan dat? Waarom is het zo moeilijk te veranderen?

In intieme kring werd op 6 maart het nieuwste boek van Monique Schouten: Je onbewuste coach, ten doop gehouden. Het eerste exemplaar reikte ze uit aan haar goede vriend Frank Strik. Omdat hij aantoont dat het niet de omstandigheden zijn die je bepalen, maar dat je altijd keuze hebt hoe je hiermee om kunt gaan.

Een visie die ook de V-cirkel Academie uitdraagt. Zeker als je je onbewuste drijfveren leert kennen, wordt veel duidelijk en heb je meer keuze. Hoe beter je begrijpt waarom je doet wat je doet, hoe meer kans je hebt om de beste versie van jezelf te worden. Hoe eerder je het begrijpt, hoe langer je er plezier van hebt.

Ook de zonen van Frank Strik, Marnix en Thijmen (links), begrijpen dit en gingen meteen op zoek naar hun drijfveer in het boek.
 

Het nieuwe boek van Monique Schouten “Je onbewuste coach” , is een heel toegankelijk en duidelijk geschreven boek. Leest gemakkelijk weg, en is een fijn handboek om snel dingen te checken. De voorbeelden die beschreven worden zijn erg herkenbaar, en daardoor komt het voor de lezer ook over als herkenning en begrip. Het is een aanrader voor iedereen om te lezen wanneer je nu echt stappen wilt gaan maken, persoonlijk maar ook binnen een organisatie! En daarnaast ook nog een praktisch naslag werk voor degene die de opleiding volgen.

Marielle Scheffers - van Weert

Key Account Manager Pure Players (E-com) bij adidas Group over “Je onbewuste coach”

< Terug naar het overzicht