V-cirkel café: Nieuwe data bekend!!

 

Volg jij ons al via Facebook?
Like onze pagina: https://www.facebook.com/vcirkelacademie
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond de V-cirkel en Villa!

Het V-cirkel café!

Een initiatief van de V-cirkel Academie voor leerlingen en (relaties van) onze cliënten.

Opzet en doel
Iedere maand worden er Supervisiebijeenkomsten georganiseerd voor al onze leerlingen. 

Supervisie avonden 

Ieder maand bieden wij in de Villa supervisie aan voor onze (oud-) leerlingen die de opleiding voor V-cirkel coach volgen (Level 1, 2, 3 en 4). Je kunt je inschrijven met je intervisiegroep, maar ook individueel. Er worden gasten uitgenodigd en stof uit de leergang geoefend. Denk aan: klacht-probleem, gedrag-drijfveren, methoden en technieken om overtuigingen op te sporen en bij te stellen. Het is mogelijk om in overleg gasten uit te nodigen.
Dit alles onder deskundige begeleiding van Monique

Data: 25 november, 11 december, 22 januari, 12 februari, 16 maart, vanaf half 3, 2 april, 26 mei, 10 juni

Interactieve lezing

Het V-cirkel café organiseert een boeiende interactieve lezingen  voor onze leerlingen en iedereen die kennis wil maken met de V-cirkel methode. Nuttig voor wie met deze methode werkt of wil gaan werken. Interessant voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze aanpak. Neem je iemand mee naar de lezing die wil kennismaken met ons product dan mogen jullie samen op één knip. Twee voor de prijs van een dus! Deze aanbieding geldt alleen als je introducé nog niet eerder opleidingen gevolgd heeft bij de V-cirkel Academie.
Neem dus vooral gasten mee!

Data: 13 november, 8 januari, 5 maart, 14 mei, 22 juni, vanaf half 3

Tijd: De avonden starten om 19.00 uur. Vanaf 18.30 uur staat koffie en thee klaar. Rond 21.30 uur serveren we een drankje. We sluiten om 22.00 uur. Kosten: 40 euro per avond. Een vijf ritten kaart kost je 200 euro (incl. BTW) en dan krijg je de zesde keer gratis. Deze strippenkaart geeft toegang tot alle avonden georganiseerd door het V-cirkel café en is het hele jaar geldig. 

Voor meer info? Bel met Joke op 035-6233693 of mail naar  Dit is de kans om ook mensen in je omgeving enthousiast te maken voor de V-cirkel!

 

We verheugen ons erop jullie te mogen verwelkomen op een van de avonden!

Hartelijke groet namens het V-cirkel team, Monique Schouten

 

 

 
V-cirkel Academie
Laapersweg 3
1213 VA Hilversum
Tel: 035-6233693

 

 

 

< Terug naar het overzicht