Licentie geregistreerde V-cirkel coaches ligt klaar!

 

De licentie voor de geregistreerde V-cirkel coaches is klaar. Op 12 september zijn zij allen uitgenodigd om deze op de Villa feestelijk te komen ondertekenen.  Een historisch moment! 


Na een opleiding van 50 dagen mogen weer 14 mensen zich geregistreerd V-cirkel coach noemen. Binnenkort verschijnen zij met hun profiel op de website. Ze hebben bewezen dat ze het verschil herkennen tussen gedrag en drijfveren, klacht en probleem en zijn in staat de negen V-cirkels te herkennen en presenteren. Verder zijn ze expert in het opsporen van onbewuste en beperkende overtuigingen en in staat deze bij te stellen. Vast geroeste patronen worden zo structureel doorbroken!

Kennis verdiepen? Schrijf je nu in voor de opfris dag.

Volg jij ons al via Facebook?
Like onze pagina: https://www.facebook.com/vcirkelacademie
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond de V-cirkel en Villa! 

Na een opleiding van 50 dagen mogen weer 14 mensen zich geregistreerd V-cirkel coach noemen. Binnenkort verschijnen zij met hun profiel op de website. Zij hebben bewezen dat ze het verschil herkennen tussen gedrag en drijfveren, klacht en probleem en zijn in staat de negen V-cirkels te herkennen en presenteren. Verder zijn ze expert in het opsporen van onbewuste en beperkende overtuigingen en in staat deze bij te stellen. Vastgeroeste patronen worden zo structureel doorbroken!   

< Terug naar het overzicht