Lezing Monique Schouten Enneagram Stichting Nederland

Zaterdag 2 oktober is het weer zo ver: de jaarlijkse platformdag vindt dan plaats. Deze dag is vooral bedoeld ter inspiratie en bewustwording van het enneagram in de verhalende traditie.

Zaterdag 2 oktober is het weer zo ver: de jaarlijkse platformdag vindt dan plaats. Deze dag is vooral bedoeld ter inspiratie en bewustwording van het enneagram in de verhalende traditie. 

’s Ochtends zal drs. Monique Schouten een interactieve lezing houden over het enneagram en de V-cirkel. Monique heeft jarenlange ervaring met het enneagram in haar psychologische praktijk en is auteur van o.a. het boek “De psychologie van het enneagram”. Uniek in haar benadering is de V-cirkel waarmee naar de drijfveren van gedrag wordt gekeken. Ieder enneagramtype kent zijn eigen V-cirkel die verwijst naar de vier basisdrijfveren van het type: Verleiding, Vermijding, Verdediging en Verslaving. De vier basisdrijfveren van jouw type cirkelen om de centrale V van de cirkel heen: Verlies. Dit concept zal zij op de platformdag uitgebreid illustreren met voorbeelden en werkvormen. Meer informatie kun je vinden opwww.paganoschouten.nl.

 

Na de lunch kun je dan kiezen uit diverse workshops

Het kan een leuke en inspirerende dag worden, waarbij je ook zelf met het enneagram aan de slag gaat

Tussendoor, met de lunch en tijdens het drankje na afloop is er ruim de tijd om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten!

 

Praktische informatie

Locatie: Stichting Welnùh, Vijverlaan 10, Driebergen

Datum: Zaterdag 2 oktober 2010

Tijden: 9.45 tot 15.30 uur

Prijs:    35 euro  

Betaling: contant aan de zaal!

Aanmelding via: www.enneagramstichting.nl

Vragen: 

We hopen jou op 2 oktober te begroeten, je bent van harte welkom!

 

Het Platform-team

Hannelies Mikkers

Angela Sticker

< Terug naar het overzicht