Fijne Feestdagen en een Happy New You! Hoe doe je dat?

Door je onbewustre drijfveren te leren kennen, die zijn goed voor 95% van je gedrag. Alleen als je weet hoe je op onbewust niveau je leven organiseert, kan je op bewust niveau de juiste stappen zetten.

 Schrijf je nu in voor de Tweedaagse V-cirkel Nieuwsjaars workshop   

Tijdens deze tweedaagse workshop worden de V-cirkels/onbewuste drijfveren van de negen menstypen gepresenteerd en uitgelegd. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die inzicht wil krijgen in:

  • de psychologie van de mens
  • zijn/haar drijfveren/enneagramtype
  • de negen V-cirkels/onbewuste drijfveren van mensen
  • de kracht van je onbewuste drijfveren
  • het verschil tussen gedrag en drijfveren

Gedrag versus drijfveren

Om iemands onbewuste drijfveren te achterhalen is het belangrijk om naar de motivatie achter het gedrag te kijken. Maar hoe doe je dat? Met behulp van de V-cirkel! Er zijn negen V-cirkels. Ken je je V-cirkel dan weet je wat jouw onbewuste drijfveren zijn.

Tijdens deze workshop leert Monique je om door gedrag heen te kijken naar de onderliggende motivatie. Na deze twee dagen weten de deelnemers wat het verschil is tussen gedrag en drijfveren en daardoor begrijpen ze hun eigen gedrag beter, omdat ze hun drijfveren kennen!

Opzet

De workshop is interactief en speels van opzet. De V-cirkeltheorie wordt uitgelegd.Aan de hand van eenvoudige oefeningen, zelfreflectie en individuele coaching leren de deelnemers zichzelf beter kennen. Gedrag, woorden en andere uitingen van de deelnemers worden door Monique geanalyseerd en teruggevoerd op de drijfveren. Alles wat je zegt kan dan ook ‘tegen’ je gebruikt worden! Altijd met respect, wordt mensen liefdevol de spiegel voorgehouden. Op zoek naar de onderliggende motivatie. Hierdoor leren ze op een totaal andere manier naar zichzelf kijken, en veel mensen begrijpen pas op het moment dat ze hun V-cirkel doorkrijgen hoe ze echt in elkaar zitten.

< Terug naar het overzicht