Onze

Producten

Al meer dan 25 jaar begeleiden wij managers, leidinggevenden, HR-professionals en medewerkers die hun functioneren willen verbeteren en zich persoonlijk willen ontwikkelen. We hebben veel ervaring in het begeleiden van (management) teams, cultuurveranderingen, managementdevelopment, persoonlijke effectiviteit en teambuilding. Bel of mail gerust voor meer informatie. Dan kunnen wij een programma ontwikkelen dat past bij de vraag en het budget.

Hiernaast beschrijven we een aantal van onze succesvolle trainingen en workshops om een indruk te geven van onze aanpak.

De rode draad in onze aanpak is dat we altijd op zoek gaan naar de persoonlijke drijfveren van mensen. Die zijn verantwoordelijk voor al je doen en laten en je plus- en minpunten, het is dus nuttig ze te kennen. Na een training, workshop of coaching bij ons kent iedereen zijn V-cirkel en dus zijn onbewuste drijfveren. Dit inzicht is motiverend, want vanaf dat moment leer je jezelf pas echt goed kennen en kun je het beste uit jezelf halen!


"Monique heeft in maart 2012 een interactieve workshop verzorgd voor een kleine 150 medewerkers van ABN AMRO. Een workshop die zich kenmerkte door veel energie, humor en mensen die aan Monique's lippen hangen. Want dat gebeurt wel als zij voor een volle zaal staat! Persoonlijk, respectvol en met oog voor detail neemt zij enkele deelnemers een interview af en helpt hen hun eigen V-cirkel te ontdekken. Dit leidt soms tot verbazingwekkende "ontdekkingen " Al met al een interessante, leuke en leerzame middag die smaakt naar méér."

Arthur Klein Rouweler

deelnemer MPI NL Conference in Chateau Marquette

 

Interesse in een van onze producten?

Bel gerust voor meer informatie!