Referenties

"Mijn eigen twijfels erkennen, ze uitspreken, ja dag, door Monique toch gedaan en wat blijkt: mensen vinden mijn daardoor nog krachtiger!"

Claudette Bostoen

"Tijdens de opleidingen heb ik veel geleerd van de plezierige wijze waarop Monique mensen laat kennismaken met hun onbewuste drijfveren. Met veel humor weet ze in korte tijd de vinger op de zere plek te leggen en het beste in mensen naar boven te halen. De beste leerschool die ik ooit heb gehad!"

Marianne Metz

"Als type 4 heb ik de inzet van mijn hoofdactiviteit nodig om mijn, soms heftige, gevoelens van hoge pieken/diepe dalen te managen. Ik heb inmiddels door de coaching geleerd dat ik gevoelens kan hebben, zonder ze te zijn."

Rudi Vos

"Sinds ik weet dat ik type 6 ben, begrijp ik mijn eeuwige twijfel, zorgen en onrust beter. Ik ben me er bewuster van hoe belangrijk de bevestiging van de buitenwereld voor mij is en waarom ik graag zo goed voorbereid ben op alles. De onzekerheid waar ik zo graag van weg wil blijven, mag er nu af en toe zijn, ik vertrouw meer op mezelf en op wat ik voel. En denk nu vaker: wat doe ik met de buitenwerelnd i.p.v. wat doet de buitenwereld met mij."

Anneke Kooijman

"Sinds ik tijdens mijn consulten gebruik maak van de V-cirkelmethode, voelen cliënten zich veel sneller begrepen. Ik ken geen psychologisch model dat zo snel en adequaat tot zelfinzicht leidt!"

Theo Legters

"Het is voor mij belangrijk te weten waarom ik doe wat ik doe en hoe dat bij andere mensen werkt. Inzicht in de negen V-cirkels heeft mij dat gebracht. En dat inzicht gebruik ik in mijn werk als coach maar zeker ook in mijn privéleven. Zo begrijp ik bijvoorbeeld veel beter wat mijn kinderen drijft. Nu kan ik ze aanspreken en richting geven op een manier die bij ieder van hen past. En dat werkt!"

Hank Raessens