Masterclasses

De V-cirkel academie organiseert meerdere masterclasses per jaar voor haar leerlingen. Deze zijn bestemd voor onze geregistreerde coaches en eenieder die na level 3 zijn/haar kennis wil onderhouden. Voor masterclasses hanteren wij verschillende toelatingseisen.

Masterclass: Sneltyping

Dinsdag 28 januari 2020

Het achterhalen van iemands drijfveer is uitdagend. We worden makkelijk afgeleid door het gedrag en door onze eigen projecties. Hoe meer inzicht je krijgt in de diverse types, hun verschijningsvormen en overtuigingen, hoe beter je in staat bent de juiste diagnose te stellen. Daarom gaan we op alle mogelijke manieren oefenen om de onbewuste drijfveren van mensen nog sneller en effectiever in kaart te brengen. Wij zorgen er altijd voor dat het programma vernieuwend en dynamisch is zodat je deze Masterclass met gemak meerdere malen kan volgen. 

 *Deze workshop is bestemd voor iedereen die level 3 heeft afgerond.  

Masterclass: Polariteiten in de praktijk

Zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020

Elke V-cirkel wordt gekenmerkt door specifieke polariteiten. In deze Masterclass ontwikkel je nog meer vaardigheden om aan de hand van deze polariteiten de drijfveren in kaart te brengen. Ook leer je om andere mensen, bijvoorbeeld je klanten, familie of vrienden, uit te leggen wat de verschillende polariteiten betekenen. Na deze workshop ben je nog beter in staat om mensen te lezen, te typeren en ook daadwerkelijk in beweging te zetten.

 *Deze workshop is bestemd voor iedereen de level 3 heeft afgerond. 

Masterclass: Intake protocol in de praktijk

Woensdag 8 juli 2020 (was eerder gepland op 1 april 2020)

Tijdens deze masterclass gaan we aan de slag met het door de V-cirkel Academie ontwikkelde intake protocol. Een eenvoudig maar doeltreffend document dat je kunt gebruiken bij de analyse van iemands drijfveren. Inmiddels werken vele V-cirkel coaches alweer ruim een jaar met veel plezier en succes met het protocol. Tijdens deze workshop gaan we ervaringen met elkaar uitwisselen en zullen wij de nieuwste inzichten met betrekking tot dit instrument delen. Ook gaan we weer veel oefenen! Een goede mogelijkheid voor alle coaches om hier mee te leren werken en/of de kennis hierover te verdiepen. Gegarandeerd haal je hierna nog meer uit het protocol!

*Deze workshop is uitsluitend bestemd voor geregistreerde V-cirkel coaches.

Masterclass: Gesprekstechnieken

Zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020 

Klanten heb je in alle soorten en maten. Dus is het handig om naast inhoudelijke kennis over goede gesprekstechnieken te beschikken, zodat je je flexibel kunt bewegen in ieder gesprek zonder het doel uit het oog te verliezen. In deze Masterclass word je getraind om een zuiver gesprek te voeren. Dat is een gesprek zonder projecties, waarbij je zowel het gesprek leidt als goed luistert en de klant ook nog eens meeneemt in het proces. Rapport maken, inzicht geven, spiegelen en samenvatten zijn een paar technieken die worden geoefend. Op dag twee worden gasten uitgenodigd en de kennis en vaardigheden in de praktijk gebracht. 

*Deze workshop is uitsluitend bestemd voor geregistreerde V-cirkel coaches.


Een tweedaagse Masterclass kost €695,- en gaat door bij minimaal 10 deelnemers. 

Een eendaagse Masterclass kost €425,- en gaat door bij minimaal 8 deelnemers. 

  

Schrijf je hier in voor onze Masterclasses

  Masterclass: Polariteiten in de praktijk op zaterdag 20 en zondag 21 juni 2020
  Masterclass: Intake protocol in de praktijk op woensdag 8 juli 2020 (was eerder 1 april 2020)
  Masterclass: Gesprekstechnieken op zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020

Inschrijven