Masterclasses

De V-cirkel academie organiseert meerdere masterclasses per jaar voor haar leerlingen. Deze zijn bestemd voor onze iedereen die na level 3 zijn/haar kennis wil verdiepen. Ook zijn er een aantal Masterclasses speciaal voor onze geregistreerde coaches.

Masterclass: Over- en onderfunctioneren 

Zaterdag 5 juni 2021 

In relatie ontstaan sneller dan snel (blokkerende) patronen. Dat is logisch, want ook in relaties doen we er alles aan om onze ideaalbeelden te realiseren en dus naar eenzelfde afloop (pay-off) toe te werken. Daar hebben we de ander niet eens voor nodig, al geven we de ander wel graag de schuld… 

Hoe ontrafel je in relatietherapie of teamtraining wat van de een en wat van de ander is. Zodat iedereen verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn eigen aandeel in de relatie. Daar gaat deze workshop over. Eerst behandelen we een aantal wetten van over-en onderfunctioneren en daarna gaan we aan het werk met gasten. 

*Deze workshop is uitsluitend bestemd voor geregistreerde V-cirkel coaches.

Masterclass: Sneltyping met overtuigingen 

Zondag 29 augustus 2021 

Als V-cirkel coach wil je zo snel mogelijk inzicht krijgen in iemands onbewuste drijfveren. Om deze op tafel te krijgen ben je alert op onder andere woordgebruik, polariteiten en misschien wel het allerbelangrijkste: de overtuigingen. Om deze in kaart te brengen is kennis van de drijfveren/types een must. Maar ook is het belangrijk dat je de kunst verstaat om door de inhoud heen, de aannames en interpretaties te herkennen. Dat vraagt veel oefening. En dat is precies wat we in deze Masterclass gaan doen: oefenen in luisteren en meer specifiek: het opsporen van overtuigingen!

 *Deze workshop is bestemd voor iedereen de level 3 heeft afgerond. 

Masterclass: Coach in de war

Woensdag 27 oktober 2021

Typeren is elimineren. Door polariteiten en overtuigingen te verzamelen en in kaart te brengen, vallen op een goed moment een aantal types af. Dat is een mooi begin. Maar wat te doen als je uiteindelijk twee (of drie) types overhoudt? Iets dat regelmatig voorkomt in de praktijk. Hoe ga je hiermee om als coach en wat zijn de meest voorkomende verwarringen? En hoe kan het dat je soms twijfelt over twee types en dat ze het geen van beiden blijken te zijn? In deze masterclass krijg je antwoord op deze vragen en gaan we samen met jou de knoop ontwarren!

 *Deze workshop is bestemd voor iedereen die level 3 heeft afgerond.  

Een eendaagse Masterclass kost €425,- en gaat door bij minimaal 8 deelnemers. 

Eind november worden de Masterclasses voor 2022 bekend gemaakt op de nieuwe website. 

Schrijf je hier in voor onze Masterclasses

Er zijn momenteel geen datums beschikbaar.