Tijdelijke maatregelen wegens Corona virus

Wij werken tijdens de Drijfverenscan met een kleine groep van maximaal 4 deelnemers en 2 trainers in een ruimte waar iedereen op minstens 2 meter afstand van elkaar kan zitten. Echter realiseren wij ons dat het voor sommige mensen om wat voor reden dan ook in deze tijd niet haalbaar is om naar de V-cirkel Academie te komen. Wij willen iedereen, juist in deze overbruggingsperiode, de kans geven zijn of haar drijfveren te leren kennen. Daarom bieden wij tijdelijk de mogelijkheid om een individuele drijfverenscan van een uur te krijgen via skype. De investering hiervoor bedraagt €250,- vrij van BTW. Heb je hier interesse in? Stuur ons een mailtje op info@vcirkelacademie.nl. Dan nemen wij contact met je op om een moment in te plannen. Onderaan deze pagina vind je de data voor de reguliere Drijfverenscans. Wanneer dat je voorkeur heeft kan je je via de site hiervoor inschrijven.

Level 1 - Drijfverenscan

Er zijn negen onbewuste drijfveren en een ervan beschrijft tot op de millimeter jouw persoonlijkheid.  Als je doorkrijgt door welke onbewuste drijfveer je wordt aangestuurd, begrijp je door welke bril jij naar jezelf en de wereld kijkt en krijg je antwoord op al je vragen. Door deze zelfkennis kun je ongezonde patronen in je leven gaan herkennen en op den duur doorbreken. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat onze onbewuste drijfveer vrijwel al ons gedrag bepaalt. Dus die moet op tafel als je wilt begrijpen waarom je doet wat je doet. Maar dat is nog niet zo simpel, want hoe kom je erachter wat je onbewust doet? Door op zoek te gaan naar de onbewuste overtuigingen achter het gedrag!

De Drijfverenscan

Ben je benieuwd naar jouw onbewuste drijfveren? Schrijf je dan in voor een Drijfverenscan (Level 1). In een kleine groep (hooguit 4 mensen) achterhalen we in een sessie van drie uur door welke onbewuste overtuigingen jij wordt aangestuurd. Deze boeiende sessie wordt verzorgd door top coaches Monique Schouten en Floris Pagano Mirani. 

Wat kun je verwachten?

Na een korte inleiding over de V-cirkel methode - wat kun je ermee en wat heb je eraan? -  gaan we in een interactief programma op zoek naar je onbewuste overtuigingen en drijfveren. Hier hebben we beproefde technieken voor die worden ervaren als zeer plezierig, veilig en respectvol. Omdat je in een groep werkt, ga je ervaren dat iedereen vanuit zijn eigen wereldbeeld redeneert en interpreteert. Juist door het contrast met de andere deelnemers, leer je nog beter begrijpen hoe jij betekenis geeft. Wat voor jou belangrijke waarden, normen en overtuigingen zijn. We nemen je mee in het proces en zo leer je stap voor stap begrijpen wat jouw dominante overtuigingen zijn en hoezeer deze je doen en laten bepalen. 

Ten slotte presenteren we jouw V-cirkel en krijg je tevens inzicht in de cirkels van de andere deelnemers. Boeiend, want zo worden de verschillen tussen de drijfveren meteen helder. De ervaring leert dat je je daardoor sneller met je eigen type kunt verbinden. 

Wat verwachten wij van jou?

Allereerst verwachten wij dat je zin hebt om naar jezelf te kijken en nieuwsgierig bent naar jouw onbewuste drijfveren. Als eerste stap vragen we jou het intakeformulier  in te vullen, een korte vragenlijst die jou aan het denken zet over jezelf, en ons een eerste indruk geeft van wie je bent en hoe je denkt. Verder hoef je eigenlijk alleen maar aanwezig te zijn en het proces te volgen. Hoe je pet ook staat,  of je gelukkig bent of in een persoonlijke crisis zit, dat maakt voor ons niet uit. We meten geen gedrag, maar wat daarachter zit. Jouw onbewuste drijfveren zijn onveranderlijk en altijd actief, dus daar komen we hoe dan ook achter. 

Voor wie?

De Drijfverenscan is een aanrader voor iedereen. Eigenlijk weten we heel weinig over onszelf. Wetenschappelijk onderzoek toont keer op keer aan dat we ten minste 95% onbewust doen in ons leven. Wij hebben ook die ervaring, en hebben de V-cirkel ontwikkeld om die onbewuste 95% in kaart te brengen. Na de scan heb jij door wat je onbewust doet en dat is een enorme eyeopener. Omdat al je gedrag hieruit voorkomt. Je gaat je eigen reacties beter begrijpen, patronen herkennen en onmiddellijk meer regie over je leven ervaren.

Na de Drijfverenscan...

De Drijfverenscan is bij ons altijd de eerste stap, of je nu gecoacht wilt worden of mee wilt doen aan onze programma’s. Daarom is het Level 1. Dit heeft alles te maken met onze aanpak: we werken graag aan patronen en geloven niet in symptoombestrijding. Pas als je de onbewuste overtuigingen van iemand in kaart hebt gebracht, kun je echt aan de slag. Wil je hier meer over weten, bezoek dan onze website of lees: “De vijf principes van effectief coachen” van Monique Schouten. 

Na de Drijfverenscan ben je welkom om in te schrijven voor Level 2 of kun je kiezen om een paar stappen te zetten met een van onze coaches. 

Investering

Voor een Drijfverenscan (inclusief boek) betaal je € 395,- (vrij van BTW)

Ook interesse in een drijfverenscan? Boek hieronder direct online! 

ACTIE: Schrijf je binnen 6 weken na deelname aan een Drijfverenscan in voor level 2 en ontvang je investering in de Drijfverenscan a € 395,- retour!

Wil je een Drijfverenscan maar staat er geen datum tussen die in je agenda past, neem dan even contact met ons op via info@vcirkelacademie.nl.


  Drijfverenscan op donderdag 13 augustus van 14:00 tot 17:00 (Vol)
  Drijfverenscan op vrijdag 14 augustus van 10:00 tot 13:00 (nog 4 plekken beschikbaar)
  Drijfverenscan op woensdag 19 augustus van 10:00 tot 13:00 (nog 4 plekken beschikbaar)
  Drijfverenscan op vrijdag 28 augustus van 10:00 tot 13:00 (nog 3 plekken beschikbaar)
  Drijfverenscan op woensdag 9 september van 10:00 tot 13:00 (nog 3 plekken beschikbaar)
  Drijfverenscan op donderdag 10 september van 14:00 tot 17:00 (nog 3 plekken beschikbaar)
  Drijfverenscan op woensdag 16 september van 10:00 tot 13:00 (nog 4 plekken beschikbaar)
  Drijfverenscan op dinsdag 22 september van 14:00 tot 17:00 (nog 3 plekken beschikbaar)

Inschrijven