Contact

Adres


 
 

De V-cirkel Academie

Eemnesserweg 4
1251 NC Laren NH

T 035 62 33 693
E


Routebeschrijving

Klik hier voor een routebeschrijving naar ons adres.

Parkeren

In Laren is het mogelijk om met een zogenaamde blauwe kaart/schijf twee uur vrij te parkeren in het centrum. Kom je voor coaching, dan is dit ruim voldoende.
Kom je een training/opleiding volgen, parkeer dan buiten de blauwe zones. Een paar suggesties op circa drie minuten loopafstand van ons kantoor:
-Op nog geen 300 meter afstand van ons kantoor op de Eemnesserweg, richting Eemnes, is een flink aantal parkeerhavens buiten de blauwe zone. (Pastoor Hendriksweg)
-Op alle dagen behalve vrijdag (markt) kun je uitstekend parkeren om de hoek van ons kantoorpand op Plein 1945 bij de Albert Heijn/Jumbo.
In alle gevallen loop je binnen drie minuten naar ons kantoor op de Eemnesserweg 4!

Openbaar vervoer

Vanaf de Brink (twee minuten lopen vanaf ons kantoor) gaat twee keer per uur een bus naar Station Hilversum en vice versa. Wij adviseren treinreizigers dan ook om uit te stappen bij station Hilversum. De reistijd van het station naar de Brink in Laren is circa 10-15 minuten.

Contactformulier

Meer informatie, een concrete vraag, een probleemstelling? Laat het ons weten. Bellen (035 623 36 93) kan, maar mailen natuurlijk ook. Vanzelfsprekend zorgen we er voor dat je binnen enkele dagen een reactie van ons krijgt. Daarbij proberen we zo goed als mogelijk in te gaan op de inhoud van je vraag.

 
   
 
Verzenden