Tijdelijke maatregelen wegens Corona virus

Gezien de huidige situatie met betrekking tot het corona virus zullen wij er de komende weken alles aan doen om fysiek contact zoveel mogelijk in te perken. Echter willen wij iedereen, juist in deze periode, de kans geven te blijven werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden wij tijdelijk de mogelijkheid om een coachinggesprek van een uur te krijgen via skype. De investering hiervoor bedraagt voor leerlingen (een ieder die momenteel een opleiding bij ons volgt) €100,- ex BTW. Overige klanten betalen hiervoor €150,- ex BTW. Heb je hier interesse in? Stuur ons een mailtje op info@vcirkelacademie.nl. Dan nemen wij contact met je op om een moment in te plannen.

Coaching

 

Mensen die bij ons aankloppen voor coaching, willen iets bijleren om hun werk en/of privé-leven soepeler te laten verlopen. Ze komen in beweging omdat de realiteit afwijkt van hun ideaalbeeld. Daar hebben ze last van en willen ze wat aan doen!

De realiteit verander je niet zo makkelijk. Waar we wel invloed op hebben, is de manier waarop we met onszelf, onze omgeving en tegenslagen omgaan. Daar heb je zelfinzicht voor nodig, meer specifiek: inzicht in je onbewuste overtuigingen en drijfveren, goed voor ten minste 95% van ons gedrag. Met de V-cirkel krijgen we dit op tafel. 

Coaching bij de V-cirkel Academie betekent inzicht krijgen in wie je bent. Erachter komen waarom je doet wat je doet en wat het effect hiervan is op jezelf en anderen. In een aantal gesprekken krijg je inzicht in de vicieuze cirkel waar je onbewust continu rondjes in draait, je V-cirkel.

Je ontdekt je persoonlijke strategie en komt erachter wat deze je oplevert en kost. Vervolgens ga je in een aantal gesprekken met een V-cirkel coach werken aan het doorbreken van beperkende patronen en overtuigingen die bij jou V-cirkel horen. Dit zelfinzicht leidt gegarandeerd tot positieve veranderingen en het doorbreken van beperkende patronen.