Geregistreerde

V-Cirkel coach

Esther Arts

 

Als coach wil ik je begeleiden in jouw ontwikkeling. Als je doorkrijgt wat jouw onbewuste patronen zijn en je de handvatten hebt om die te doorbreken, dan is dat een verrijking van je leven! 

Hoe ik de beste versie van mezelf geworden ben

Mijn hele leven ben ik al een bezige bij. Ik kan niet stil zitten en ben met van alles en nog wat in de weer op een gedreven manier. Ik deed het op intuïtie en op de automatische piloot. Het voelde nou eenmaal wel of niet goed. Het was mij vaak niet duidelijk waarom ik me verdrietig of onzeker voelde. Ontkennen was mijn strategie en het liefst ging ik gewoon verder met mijn leven. 

Ik wilde meer van mijzelf begrijpen en hoorde van de V-Cirkel Academie. De eerste dagen waren erg leuk en leerzaam en een positief virus nam bezit van mij. Er ging tijdens de opleiding een wereld voor mij open toen ik meer over mijn kernkwaliteiten en overtuigingen leerde. Ik begreep steeds van mijn onbewuste patronen. Dat was soms best verwarrend en confronterend, maar hielp me ook mijn beleving en emoties te duiden. Het was een echte eyeopener dat anderen de wereld heel anders dan ik konden beleven. Daardoor ontstond er meer begrip.   

Als type 8 weet ik ondertussen goed hoe ik in het leven sta en kan ik veel bewuster kiezen hoe ik met situaties om wil gaan. Er is meer balans in hoofd en gevoel gekomen, en dat geeft meer rust!

Esther Arts is oprichter van en coach bij Esther Arts Coaching.