Geregistreerde

V-Cirkel coach

Femke van de Giessen

Vooruitgang gaat niet om snelheid, maar om richting. Ik coach doelgericht met warmte en aandacht voor jouw levensthema’s. Ik laat je inzichten ervaren en geef je praktische handvatten waardoor je verder kunt.

Hoe ik de beste versie van mezelf geworden ben:
Ik wist nooit goed wat ik écht wilde in mijn leven. Ja, iets met mensen en iets sociaals, want verbinden, organiseren en me inleven kon ik heel goed. Maar wie ik zelf was, wat ik ergens van vond en wat ik echt graag wilde? Daar worstelde ik mee. De grootste paniek ervaarde ik toen ik moeder werd en daarna mijn baan eindigde. Want wie was ik zonder baan en zicht op de toekomst? De paniek die ik toen ervaarde moést zo snel mogelijk worden opgelost door te gaan doen. Hij mocht niet worden ervaren.

Tot ik mijn drijfveren, type 3, ontdekte. Onbewust denkt type 3 ik ben wat ik presteer. Dus als ik niets presteer en geen baan heb, wie ben ik dan? Dat heb ik mogen leren en ervaren door de opleiding en de Topclass. Dat als ik niets of minder lever, dat ik dan nog steeds iemand ben. Dat ik een eigen identiteit heb en in mijn binnenwereld wel degelijk weet wat ik voel en wil. Als ik er maar de tijd voor neem om er stil bij te gaan staan en eerlijk naar te kijken.

De belangrijkste verschuiving die daardoor heeft plaatsgevonden is dat ik nu weet wat ik met mijn hart wil (in plaats van doen wat ik kan). En dat is:  Mensen en specifiek jongeren, inzicht geven in hun onbewuste drijfveren.

Femke van de Giessen heeft een achtergrond in begeleiding van jongeren en in de Re-integratie.