Geregistreerde

V-Cirkel coach

Annemieke Scharloo

Vragen rondom mijn functioneren in de relationele sfeer brachten mij op het pad van  de V-cirkel Academie. Meteen na het eerste gesprek met Monique had ik het gevoel: dit gaat mij echt iets opleveren!
Daarom heb ik het traject tot aan het eind der mogelijkheden gevolgd, de Topclass. Ik vond het reuze interessant en heb een hoop bijgeleerd. Mijn behoefte aan informatie/kennis als type 5 heeft mij hierbij zeker geholpen.  De inzichten die het mij heeft opgeleverd, gun ik iedereen.

Dankzij het inzicht in mijn eigen V-cirkel, mijn drijfveer en de daaraan verbonden (beperkende) overtuigingen, maak ik betere en bewuste keuzes. Heb ik verdieping aan kunnen brengen in het contact met anderen door mij meer te uiten. Door mijzelf meer te laten zien, letterlijk en figuurlijk en niet alleen maar te blijven observeren, krijg ik meer informatie dan ooit tevoren. De grootste eye-opener was dat ik dan gewoon onafhankelijk en autonoom blijf.

Ik gebruik mijn V-cirkel vaardigheden nu met veel plezier in al mijn werkzaamheden.  Zo ben ik o.a. actief als re-integratie-adviseur, loopbaancoach, coach op drijfveren en interim manager. Ik geniet intens van de duurzame resultaten, die ik zie bij mijn klanten, als ook zij inzicht krijgen.

Dat ik deze kennis niet jaren eerder heb verworven is jammer, maar het is zoals het is. Inzicht geeft uitzicht, is voor mij zo’n enorme waarheid, dat ik die uitspraak bewust heb gekozen als slogan voor mijn bedrijf. 

Annemieke Scharloo is eigenaar van Scharloo Advies en Coaching