Geregistreerde

V-Cirkel coach

Miranda Born

Als coach leer ik je dat in je kwetsbaarheid je grootste kracht zit. Zo kun je de stappen maken waar jij aan toe bent en de leiding krijgen over je leven. 

Hoe ik de beste versie van mezelf geworden ben:

Dat ik het mijn hele leven al belangrijk vind om het zelf te bepalen was mij wel duidelijk, het zinnetje: Dat bepaal ik zelf wel! Is ontelbare keren uit mijn mond gevlogen en door mijn gedachte geschoten. Ik was ervan overtuigd dat als je het zelf bepaald in het leven dan komt het goed! Wat de gevolgen waren van het altijd zelf bepalen had ik helemaal niet duidelijk voor ogen maar dat is mij tijdens de opleiding heel duidelijk gemaakt.
De gevolgen van het altijd zelf willen bepalen, herkennen en erkennen hebben er voor gezorgd dat ik invloed van anderen ben gaan toelaten. Wat in het begin mij een heel kwetsbaar gevoel gaf maar de beloning was dat ik ging ervaren dat je samen daadwerkelijk sterker staat en er in relaties en samenwerking hele mooie dingen kunnen ontstaan. 

De grootste winst is dat ik mezelf niet meer uitput doordat ik nu instaat ben om de dingen die mij bezig houden kan delen met anderen en de mening van de ander ook van invloed laat zijn op de keuzes die ik maak omdat ik mij bewust ben van het feit dat ik maar 1/9 deel van de waarheid zie. Waardoor ik als type 8 kan vertrouwen op mezelf en op anderen. En ben er nu dus van overtuigd als je jezelf deelt dan komt het pas echt goed.

Trainer en geregistreerd coach bij de V-Cirkel Academie