Geregistreerde

V-Cirkel coach

Winnie Ellenbroek

Het leven wordt zoveel leuker en beter als je leert begrijpen wat je motiveert. Dan kun je bewuste keuzes maken en doen wat goed voor je is. Als coach help ik je om stap voor stap je dromen te realiseren. 

Hoe ik de beste versie van mezelf geworden ben:

De opleiding tot geregistreerd V-cirkel coach heb ik met veel plezier gevolgd. Het leren kennen van je V-cirkel is een zuivere en eerlijke manier om jezelf beter te leren kennen.
Heel bijzonder om te ervaren hoe mijn type (type 1) kloppend is met zowel mijn heden als verleden: alles valt op zijn plaats. 

Voor mij was het een proces van het erkennen van mijn schaduwkanten, maar vooral ook het leren zien dat schaduwkanten een overdrijving zijn van een kwaliteit. Door dit te onderzoeken, kan ik mijn kwaliteiten gerichter inzetten en heb ik mezelf beter (vollediger) leren kennen en accepteren. Ook geeft het veel lucht en rust om mijn verantwoordelijkheidsgevoel en mijn strenge normen, 'typisch' voor een type 1, wat los te kunnen laten. Minder hard werken en meer genieten, terwijl ik toch (of juist) mijn doelen blijf halen. Dat gun ik iedereen!

Winnie Ellenbroek, psycholoog/psychogerontoloog engeregistreerd V-cirkel coach. Eigenaar van Ellenbroek & Flamink