Geregistreerde

V-Cirkel coach

Pieter-Martijn Flamink

Jou bewust maken van wat je onbewust doet. Je leren zien dat je zoveel meer bent dan je kent. Dat is mijn missie.

Hoe ik de beste versie van mezelf geworden ben:

Zolang ik mij kan herinneren wil ik alles begrijpen. Doelgericht en met een onafhankelijke geest kan ik scherp observeren en snel met heldere analyses komen. Doordat ik inzicht in mijn drijfveren heb gekregen, heb ik naast deze kwaliteiten andere kwaliteiten ontwikkeld waardoor ik meer keuze heb gekregen.

Minder doelgerichtheid en oog voor het proces levert mij meer betrokkenheid op bij en van anderen. Ik deel nu makkelijker wat er in mij omgaat en krijg hiermee op een mooiere manier contact met anderen. Door niet alles eerst te hoeven begrijpen, heb ik mijn vertrouwen op mijn intuïtie ontwikkelt. Door op mijn intuïtie te vertrouwen, ben ik pro-actiever: ik weet sneller wat ik wil en kom in beweging om dat wat ik wil ook te realiseren.

Door deze versnelling ontstaat er voor mij veel rust, tijd en energie om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik zie meer kansen, deel deze met anderen en pak ze samen op.

Inzicht in de drijfveren van anderen geeft direct meer begrip voor al die andere belevingswerelden en zorgt ervoor dat je op een mooiere manier contact krijgt met de mensen om je heen. Dit inzicht deel ik graag.

Jou bewust maken van wat je onbewust doet. Je leren zien dat je veel meer bent dan je weet.

Pieter-Martijn Flamink - Senior development manager bij BAM PPP en geregistreerd V-cirkel coach. Eigenaar van Ellenbroek & Flamink