Geregistreerde

V-Cirkel coach

Helleke van Vessem

Mijn stijl van coachen kenmerkt zich door oprechte interesse in mensen en hun welzijn. Zorgvuldig en met oog voor het proces waar jij inzit breng ik je graag een stapje verder.

Als bewuste 1 weet en ervaar ik nu dat de werkelijkheid hier en nu is. Van het hier en nu te genieten met alle onvolkomenheden die daarbij horen en zonder dit volmaakt te willen maken, daar ligt mijn 'heilige graal'. Want zo voelt mijn ontwikkelpad, als het zoeken naar de heilige graal die dan vlak voor je voeten blijkt te liggen. 'Go with the flow', leren dealen met imperfectie vooral die van mijzelf en gewoon kunnen genieten zonder steeds iets te moeten. Niet afleren, maar bijleren en keuzes krijgen.

Het meest leerzame van de opleiding van de opleiding vond ik het werken met klacht, probleem, overtuiging, drijfveer en het via die methode snel  de oorzaak komen. Maar ook het samen met mijn mede collega- cursisten inzichten opdoen over andere types. En last but not least de professionele wijze waarop Monique ons wereldbeeld steeds weer een tikje gaf, waardoor we steeds bewuster werden van wat ons onbewust 24/7 drijft. 

Eigenaar van Van Vessem Coaching