Geregistreerde

V-Cirkel coach

Hans de Vos

Als je een beroep op mij doet dan zorg ik ervoor dat je in een prettige sfeer je verhaal kunt vertellen. Zonder oordeel nodig ik je uit om je eigen onrust te verkennen waardoor meer balans in je leven ontstaat en je nieuwe stappen kunt maken.

Hoe ik de beste versie van mezelf ben geworden

 

Ik heb een aantal opleidingen en trainingen gevolgd als hulpverlener, manager en bestuurder allen gericht op het ontwikkelen van meer effectief gedrag. De opleiding tot coach aan de V-cirkelacademie heeft mij veruit het meeste gebracht. Het coachen op drijfveren biedt mensen zoveel perspectief dat ik besloten heb hier actief in verder te gaan.  Mijn gerichtheid op harmonie, het verlangen naar rust in mijn omgeving en mijzelf ben ik me zeer bewust geworden. Ook hoe ik dat als type 9 probeer te bereiken zoals het inspelen op de agenda’s van anderen of het afvlakken van mijn eigen beleving, het jezelf onbelangrijk maken. Ik heb daarnaast ervaren hoe, wanneer ik me juist meer profileer, een vorm van rust kan ontstaan die betekenisvol en veel bevredigender is.

Mijn drijfveren en hoe ik die persoonlijk inkleur dat hoort onverbrekelijk bij mij. Door de opgedane inzichten herken ik wat ik doe, kan ik er de humor van inzien en besluiten om het toch net iets anders aan te pakken. Ik ervaar dit als een enorme verrijking.

Hans de Vos is coach en eigenaar van insentiv coaching.