Geregistreerde

V-Cirkel coach

Marianne Metz

Geen kunstje leren maar mensen blijvende inzichten geven, dat is de kern van mijn coaching

Hoe ik de beste versie van mezelf geworden ben

 


Gek eigenlijk, hoeveel we weten maar vaak hoeweinig over ons zelf. Ja, als vijf heb ik nu eenmaal een eeuwige honger naar kennis en wil ik veel weten. Want als je voldoende weet dan kun je jezelf redden in het leven. Nooit geweten dat ik door het zo lekker feitelijk te houden wel weinig van mezelf liet zien. Ik dacht: zolang ik maar kan vertrouwen op mijn kennis ben ik in staat mijn eigen boontjes te doppen. Dat is me gaandeweg de opleiding pas duidelijk geworden. Maar loslaten wat je eigenlijk het liefste doet, gaat niet zonder slag of stoot.

 

Monique weet als geen ander met de V-cirkel haarfijn te benoemen waar de schoen wringt. Ze heeft me aangemoedigd het beste uit mezelf te halen. Geen ontsnappen aan maar altijd op een plezierige manier en met de nodige humor. Geen zweverig gedoe maar lekker praktisch, daar hou ik van. Het voordeel van deze opleiding is ook dat je ziet dat ieder type dag in dag uit wordt gestuurd door zijn onbewuste drijfveren. Dat maakt het zo bruikbaar voor mezelf en in m'n werk. Tijdens de trainingsdagen ben ik stap voor stap mijn overtuigingen gaan bijstellen. Door meer van mezelf te laten zien ofwel kleur te bekennen, heeft mijn leven meer kleur gekregen! Door mijn ervaring ben ik echt overtuigd van de waarde je eigen onbewuste drijfveren te leren kennen. Ik gun iedereen de beste versie van zijn leven en wil anderen bij die zoektocht graag helpen. Ik gebruik de V-cirkel dan ook zakelijk als onderdeel van een coachingstraject of workshops. Het is praktisch, verhelderend en activerend. Als de klant met een duidelijk inzicht én een actieplan de deur uitgaat, heb ik mijn doel bereikt. Want zelfbewuste mensen gaan met veerkracht om met wat er op hun pad komt!

Marianne Metz is coach, trainer en human recource manager en houdt zich bezig met het coachen & trainen van mensen binnen organisaties. Ze is overtuigd van het belang  "medewerkers op de eerste plaats te zetten". Investeren in medewerkers = investeren in succes. Zij hebben immers het contact met de klant. Marianne Metz is eigenaar van Employee First