V-cirkel publicaties

Hieronder vind je al onze publicaties. Klik op een boek voor meer informatie en het bestellen ervan.

Terug naar boekenoverzicht

DoenDenken

De logica van succes

€ 19,90 Bestellen
Rolph Pagano

Veel mensen en organisaties worstelen met de vraag: hoe bereik ik mijn doelen? Een belangrijke vraag, want wie in staat is zijn doelen te bereiken heeft het plezierige gevoel dat hij controle heeft over zijn leven en succesvol is. En succes is nu eenmaal leuker dan het tegendeel: falen.

In dit boek gaat het over de kunst en de logica van succesvol zijn; hoe doe je dat, doelen halen? Het antwoord ligt in het door Rolph Pagano benoemde concept DoenDenken. De kern hiervan is het vermogen om Haalbare Doelen te stellen en vervolgens ook nog in actie te kunnen komen. Want tja, tussen droom en daad ...

DoenDenken is een praktisch, maar zeer confronterend hulpmiddel voor mensen die hun eigen blokkades om resultaatgericht en succesvol te zijn, willen leren kennen. Een boek voor iedereen die de regie over zijn eigen leven wil hebben in plaats van slachtoffer van de buitenwereld te zijn. Ten slotte is DoenDenken ook een ijzersterk concept voor organisaties waar behoefte is aan een meer op afspreken en aanspreken gerichte samenwerkingscultuur.

Verzendkosten € 4,50