Relatiescan

Voor mensen die elkaar net kennen, serieus met elkaar verder willen als partners, geliefden, collega’s is dit een aanrader. Maar ook voor partners die al langer samenzijn zal een relatiescan een echte eye-opener zijn!

Veel problemen en conflicten kun je voorkomen wanneer je inzicht krijgt in de verschillen en overeenkomsten tussen partners. Hierdoor wordt helder wat bij de een en wat bij de ander hoort en voorkom je dat je je eigen thema’s op het bord van de ander legt en omgekeerd. De drijfveren van beide partners worden achterhaald en dat geeft enorm veel herkenning, inzicht en duidelijkheid. Je gaat begrijpen waarom discussies lopen zoals ze lopen en wat van de een en wat van de ander is, en dat is wel zo zuiver. Daardoor kun je elkaar versterken en het beste in elkaar naar bovenhalen. Patronen van onder- en overfunctioneren doorbreken en herkennen en frustraties beter plaatsen.

Investering: Een relatiescan duurt 1,5 uur. Als beide partners nog geen drijfverenscan hebben gehad op de V-cirkel Academie zijn de kosten voor een relatiescan €475,- euro. Wanneer een van de partners al op de V-cirkel Academie een drijfverenscan heeft gevolgd zijn de totale kosten €375,- euro. 

Interesse in een relatiescan?

Bel gerust voor een afspraak!