Masterclasses

De V-cirkel academie organiseert meerdere masterclasses per jaar voor onze coaches (in opleiding) om hun kennis te onderhouden en te verdiepen. De masterclasses hebben verschillende toelatingseisen die bij iedere masterclass vermeld staan. De investering voor een masterclass bedraagt 625 euro. 

Masterclass: Sneltyping

Zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018

Een goede coaching begint met een goede typering. En dat is soms een hele uitdaging, want we worden makkelijk verleid door gedrag en lopen altijd het risico dat we geleid worden door onze projecties. Zuiver typeren vraagt veel oefening! In deze Masterclass gaan we daarom op alle mogelijke manieren oefenen om de onbewuste drijfveren van mensen nog sneller en effectiever in kaart te brengen. 

Deze workshop is bestemd voor iedereen die minstens level 2 (Coachen op drijfveren 1) heeft afgerond en het level 3 programma volgt. 

 

Masterclass: Drijfverenscan voor gevorderden*

Zaterdag 22 en zondag 23 september 2018

Een geregistreerde V-cirkel coach moet in staat zijn een juiste diagnose te stellen. Tijdens de masterclass 'drijfverenscan voor gevorderden' leer je als geregistreerd V-cirkel coach werken met een door de V-cirkel Academie ontwikkeld protocol om zo succesvol mogelijk de onbewuste drijfveren van de cliënt  te kunnen achterhalen. De academie reikt handige tools uit waarmee de coaches hun vaardigheden met betrekking tot de drijfverenscan naar een volgend niveau kunnen brengen. 

*Deze workshop is bestemd voor geregistreerde V-cirkel coaches. 

  

Masterclass: Relatie/teamcoaching 

Zaterdag 1 en zondag 2 december 2018

Waar mensen samenleven, werken of in welke vorm dan ook een relatie met elkaar hebben ontstaan patronen. Logisch want ieder individu heeft vanuit zijn drijfveer unieke kwaliteiten en zal die gaan inzetten in de relatie. Omdat het coachen van meerdere cliënten tegelijk veel van een coach vraagt en speciale vaardigheden vereist bieden wij deze masterclass aan voor alle coaches met een Post-HBO diploma.  Je krijgt weer veel nieuw inzichten in systemen, over- en onderfunctioneren, wat je zelf oproept in relaties en hoe je patronen kunt doorbreken. 

Deze workshop is bestemd voor iedereen die de Post-HBO opleiding (level 3) heeft afgerond


Data voor Masterclasses

  Masterclass Sneltyping (zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018)
  Masterclass Drijfverenscan voor gevorderden (zaterdag 22 en zondag 23 september 2018)
  Masterclass Relatie/teamcoaching (zaterdag 1 en zondag 2 december 2018)

Inschrijven