Privé

 consult


Iedereen wil het beste uit zijn/haar leven halen. Helaas lukt dit niet altijd. Aan onze intentie ligt het niet. Die is meestal wel in orde: bijna iedereen bedoelt het goed. Maar met goede bedoelingen verover je de wereld niet! Het leven is complex en vraagt veel van ons. We krijgen allemaal te maken met pijn, verlies, teleurstelling en frustratie. Moeten soms flinke klappen incasseren, verwachtingen bijstellen en steeds weer opnieuw de balans opmaken.

Aan de omstandigheden kunnen we vaak weinig veranderen, aan de manier waarop we met onszelf, onze omgeving en tegenslagen omgaan des te meer! Coaching bij een V-cirkel coach betekent dat je inzicht krijgt in je onbewuste motivatie. Daardoor leer je jouw favoriete overlevingsstrategie kennen. En ook wat deze je kost en oplevert. Daar word je sterker, vrolijker en weerbaarder van. Vanzelfsprekend heeft dit onmiddellijk een positief effect op je werk en je privé-leven.

Omdat onze aanpak zo efficiënt is, duurt coaching en begeleiding bij ons nooit lang. Door de inzichten die je krijgt, doorbreek je patronen en los je vele problemen tegelijk op. Het is leuk en inspirerend jezelf op deze manier te leren kennen en zo het beste uit jezelf te halen.